ayu's FotoPage

By: ayu rz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-May-2008 03:25 Email | Share | | Bookmark
kerja amal moral

 
 
 
View all 5 photos...
yuhuu...bertemu lagi...em nie pic aku n anak2 murid aku buat kerja amal moral kat sekolah menghias papan kenyataan sekolah...


Wednesday, 7-May-2008 03:01 Email | Share | | Bookmark
kem kepimpinan pelajar 2008

taklimat dari pengarah program n kem kom kat sekolah
pasang khemah
sesi pendaftaran peserta..aku urusetia...
View all 36 photos...
dah lama x upload pic...em very2 bz...nie gambar mase kem kepimpinan pelajar..aku jd fesi..em best gak sbb nie kali pertama sekolah nie buat aktiviti kat luar maklum la...sekolah kat ceruk...ssh nak dapat kuar...kos pengangkutan banyak ssgt...kami buat di kawasan hutan simpan kg malalia sipitang sabah...tak jauh sgt la dari umah aku n sekolah...ble tahan la...selama 3 hari 2 malam...


Monday, 24-Mar-2008 10:36 Email | Share | | Bookmark
jamuan perpindahan pengetua...

aku yg comel...
kak ida..
wani n kak kinah
View all 7 photos...
untuk meraikan hari2 terakhir bersama pengetua staff kami buat la makan malam.kat SFI MOTEL...kira tmp abih kaya ar kat sipitang nie..huhuhu;-) ...em bukan pengetua je datang tapi YB AHMAD BUJANG pun di jemput...cam skema je la majlis tukan...best gak sore YB tu nyanyi...lagu org puteh plak tu...em pngetua kami biase la...tak sah ar kalau tak menyumbangkan suare dia...tapi best wooo sore dia:groucho:...pastu sempat la aku n akak yg rapat ngan aku melaram...tak de camera so guna je la hp aku yg agak power la dari akak2 ni punya HP...hahaha....dia org ni la yg rapat ngan aku kat SABAH nie...huhuhu...yela jauhkan dari family...best kawan ngan di orang...


Monday, 24-Mar-2008 02:51 Email | Share | | Bookmark
g kota belud..sabah

main buai jap sblm pegi ngan wani
antara masjid yg lawa
aku rase rugi sgt x dapat naik jmbatn gantung nie..
View all 8 photos...
aku teringin nak g kota belud...so kami pegi ikut housemate aku...tgk org bertunang...saje nak tgk tmpt org..aku g ngan wani n kak nur..balik tu..g solat kat masjid negeri sabah...makin cantik masjid nie...pastu g MUIZ...igt nak g tgk jadual kursus kawin tapi x jumpe pun(nak kawin ke).. so posing la jap...semrntsrs duk sabah kang tak de bekalan nak bagi org semenanjung tgk pic aku yg cun kat sabah


Monday, 25-Feb-2008 10:43 Email | Share | | Bookmark
kapal terbang pertama aku g sabah..

baru nak gerak...
 
 
View all 6 photos...
nie la kapal terbang pertama aku g sabah...huhuhu sedih wo...gambar ni BF aku ambik sbb dia pun sama la ngan my family tak sempat jumpe nak di jadikan citer family aku tak sempat nak jumper dia org dah sampai kat KLIA tapi aku dah masuk dalam...huhuhu mmg sedih giler...dah ar nak g jauh...menyeberangi laut cina selatan...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net